Poezii Ioana Haitchi

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Cincopa Gallery

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Sports

Totalul afișărilor de pagină

Imagini pentru teme create de Storman. Un produs Blogger.

Copyright © Ioana Haitchi 2013 - 2016

Copyright © Ioana Haitchi 2013 - 2016

Map Counter

Translations

FWT Homepage Translator

Ioana Haitchi on You Tube

https://www.youtube.com/c/IoanaHaitchi?gvnc=1

Ioana Haitchi on Pinterest

Persoane interesate

Most Trending

Sponsor

Recent comments

Popular Posts

miercuri, 25 mai 2016

Lansare de carte Florin Constantin Verdeş


Gata pentru orice, gata pentru comparaţii, gata pentru diferenţe, gata pentru a coborî brusc din înalturi şi a merge din nou pe potecile sau drumurile abrupte rutiniere pline de foste gropi, devenite între timp, abisuri conştientizate...
... şi…

Drumurile noastre merg mai departe, iar și iar, și iar, ca într-o perpetuare a semeției vieţii într-o continuitate umană...
Florin Constantin Verdeş revine azi între cititorii săi, pe planeta de asfalt, beton şi sticlă, cu volumul de poezie "discursURI", cu nostalgii și amintiri perene, sau, după cum ne spune chiar el, "cu bucuria că am scos în real un nou capitol al drumurilor vieţii..."
"discursURI" implică fiecare cititor într-un sentiment de dualitate vis-a-vis de timp, cel mai bun prieten dar şi cel mai mare duşman al omului; suferinţa imposibilitătii întru o săvârşire de unitate a inimilor, se desăvârşeste în aer şi în spirit, apoi se risipeşte în spaţiu... Totul este un dar în spiritul fiinţei, transferându-se într-o cotropire lentă de întoarcere la baza întrebării primordiale, a enigmei supreme: "Qvo vadis ?!" şi uitând de ce suntem aici... Destinul, timpul şi un Dumnezeu nerostit îşi arată supremaţia într-o altfel de trinitate, una desăvârşită, a puterii lor; frumuseţea creaţiei însă îşi desfăşoară arta în toată splendoarea ei infinită.

"... volumul este un pretext al reîntâlnirii oamenilor cu oamenii, noi strigăm soarele şi în zilele cu soare, nu doar în cele ploioase... şi strigăm, strigăm, suntem gândul, materializat în noi, şi noi retransformaţi în gând, dar de data asta ca un gând al multor oameni... aşa ne adunăm bucăţile din noi, uneori chiar cioburile...", conchide Florin Constantin Verdeş.