Poezii Ioana Haitchi

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Cincopa Gallery

...

Poezii Ioana Haitchi

...

Sports

Totalul afișărilor de pagină

Imagini pentru teme create de Storman. Un produs Blogger.

Copyright © Ioana Haitchi 2013 - 2016

Copyright © Ioana Haitchi 2013 - 2016

Map Counter

Translations

FWT Homepage Translator

Ioana Haitchi on You Tube

https://www.youtube.com/c/IoanaHaitchi?gvnc=1

Ioana Haitchi on Pinterest

Persoane interesate

Most Trending

Sponsor

Recent comments

Popular Posts

joi, 3 martie 2016

Dumnezeu e fair, nu te bagă la ospiciu dacă în El nu crezi

A fost o vreme când lumea a progresat prin filozofi, adică prin produsul gândirii de la cel mai înalt nivel. Filozofii adevăraţi nu sunt atei, nici măcar agnostici....
 
Ştiinţa IT s-a născut din modelul raţionamentelor şi conexiunilor pur biologice şi neurologice ale creierului uman, cum s-ar spune, cu vreo câteva trepte mai jos, iar mintea umană este mândră şi acum, pentru că tehnologia îi este inferioară, dar de mare ajutor. Filozofii se vor conserva în polii tăcerilor lor până când ştiinţa virtuală va ajunge la nivelul gândirii ce i-a consacrat. 

Se va întinde o lungă tăcere, de-o ignoranţă cum nu s-a mai văzut. Două lumi opuse, una rămasă pe de-a-ntregul în trecut şi o alta care s-a născut cu un handicap major în spiritul ei, programată să-şi îmbunătăţească ADN-ul de la un produs la altul.

Regresul spiritului uman e evident şi progresul acestuia se doreşte a fi în afara Divinităţii. Va şchiopăta, va umbla mereu cu capu’ spart şi nu va mai avea cu cine să se sfătuiscă întru progres. Dumnezeu e fair, nu te bagă la ospiciu dacă în El nu crezi, în schimb invers…vei fi evaluat negreşit de un shrink, adică de un minus-spirit şi atâta-ţi trebuie să nu ştii răspunsurile corecte, recomandate dealtfel cu multă căldură, pe mulţi biţi şi cu mult timp înainte, pentru a ţi se fixa bine sub ţeastă şi sub tastatură. Mi-ar plăcea să trăiesc vremurile în care Platon ar putea avea un dialog cu vreun sprinţar al vremurilor actuale. Pentru reparaţii morale nu s-ar găsi doftorii. Mai bine, nu. E şi aşa o risipă de giga şi de mega copilării.

© Ioana Haitchi, 03.03.2016, Klausenburg
Foto by Ioana Haitchi, grafica, Valer Puia
© Ioana Haitchi – Copyright – Toate drepturile rezervate